Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Sky Express από την Αθήνα προς Κοζάνη και Καστοριά

3 Min Read

Πρεμιέρα το μεσημέρι της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου για την έναρξη των νεών δρομολογίων της Sky Exress από Αθήνα προς τα δυο αεροδρόμια της Δυτικής Μακεδονίας. Το ATR 42-500 με νηολόγιο SX-EIT προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Φίλιππος» περίπου στις 13:30 σημαίνοντας έτσι την έναρξη του προγράμματος πτήσεων της εταιρίας που ανέλαβε την άγονη γραμμή.
Η Sky Express θα εκτελεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Οι ώρες είναι οι εξής:
Κάθε Τρίτη η αναχώρηση από Αθήνα για Κοζάνη θα γίνεται από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 12:35 το μεσημέρι και θα προσγειώνεται την Κοζάνη στις 13:40. Στις 14:00 θα αναχωρεί για το αεροδρόμιο Καστοριάς και από εκεί στην Αθήνα.
Κάθε Πέμπτη η αναχώρηση από Αθήνα θα είναι πρωινή στις 06:45 με άφιξη στην Κοζάνη στις 08:40 αφού πρώτα θα έχει προσγειωθεί στην Καστοριά. Από την Κοζάνη για την Αθήνα η αναχώρηση θα είναι στις 09:05 το πρωί.
Κάθε Σάββατο η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνεται και πάλι στις 06:45 αλλά με πρώτη προσγείωση στην Κοζάνη στις 07:50. Είκοσι λεπτά μετά, στις 08:10 θα αναχωρεί για Καστοριά και από εκεί για την Αθήνα.
Το πρόγραμμα των δρομολογίων ισχύει μέχρι τις 28 Μαρτίου του 2020. Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές ή έκτακτες πτήσεις όπως για παράδειγμα αυτή την Πέμπτη στις 5 Δεκεμβρίου η αναχώρηση από την Αθήνα θα γίνει στις 11 το πρωί και η άφιξη στην Κοζάνη στις 12:55. Στις 13:15 θα αναχωρήσει για Αθήνα. Μια ακόμη πτήση έκτακτη θα γίνει αυτή την Κυριακή στις 8 του μήνα στις 08:05 από Αθήνα και άφιξη στην Κοζάνη στις 09:15 και η αναχώρηση από Κοζάνη για Καστοριά και Αθήνα θα γίνει στις 09:35.
Από 100 ευρώ μετ επιστροφής τα αεροπορικά εισιτήρια της Sky Express από Αθήνα για Κοζάνη. Δείτε παραδείγματα κόστους
Με την ανάρτηση των δρομολογίων της Sky Express στην ιστοσελίδα της www.skyexpress.gr το www.kozani.tv σας δίνει τα πρώτα στοιχεία του κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου που έθεσε η εταιρία για την Κοζάνη.
Οι τιμές για μια πτήση από Αθήνα προς την Κοζάνη (απλή μετάβαση) ξεκινούν από 64 ευρώ ενώ για το σκέλος από Κοζάνη για Αθήνα ξεκινούν από τα 42 ευρώ.
Για παράδειγμα:
Αν κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κοζάνη το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και να επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου το συνολικό κόστος είναι στα 106.24 ευρώ.
Αν κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κοζάνη την ερχόμενη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και να επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το συνολικό κόστος είναι 142.24 ευρώ.


Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv

Μοιραστείτε την είδηση