Συνέντευξη τύπου για την παράσταση “Η Πράσινη Γάτα” την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

2 Min Read

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σας προσκαλεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι, στο φουαγιέ της Αίθουσας Τέχνης σε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση Η Πράσινη Γάτα της Ελίζε Βιλκ που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παρασκευόπουλος. Η παράσταση είναι μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.
Η Πράσινη γάτα της Ελίζε Βιλκ αφηγείται την ιστορία έξι εφήβων που σ’ ένα Σαββατόβραδο αλλάζει η ζωή τους. Ένα μοιραίο ατύχημα και η αναζήτηση της αλήθειας γύρω από το περιστατικό δίνουν ώθηση στην πλοκή και ξετυλίγουν το νήμα που θα οδηγήσει στην αλήθεια. Το έργο μιλά για την ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας, για το τυχαίο, για τη φιλία και τη δύναμη της φαντασίας, αυτό το μοναδικό όπλο μας για να ξεφύγουμε από τον γκρίζο, αλλόκοτο κόσμο μας.
Με την Πράσινη Γάτα, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συστήνει στο ελληνικό κοινό τη Ρουμάνα συγγραφέα Ελίζε Βιλκ σε μια παράσταση με νέους χαρισματικούς ηθοποιούς, έμπειρους συντελεστές και τη σκηνοθετική γραφή του Γιάννη Παρασκευόπουλου που γνωρίζει και βιωματικά τη χώρα που γέννησε αυτό το έργο.
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, στις 21:00, στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Μετά την πρεμιέρα θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση του κοινού με τους συντελεστές στην οποία θα παρευρεθεί και η ίδια η συγγραφέας Ελίζε Βιλκ.
Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετέχουν οι συντελεστές της παράστασης.

Μετάφραση: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος
Μουσική: Μάνος Μυλωνάκης
Σκηνικά-Φωτισμός: Richard Anthony
Κοστούμια: Ντέμης Αρανιάδης
Επιμέλεια κίνησης: Τάσος Παπαδόπουλος
Συνεργάτις δραματουργός: Σοφία Ευτυχιάδου
Βίντεο: Κωνσταντίνος Κωστούδας
Φωτογραφία αφίσας-δοκιμών: Αρτέμης Χαραλαμπίδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία-Νεφέλη Παρασκευοπούλου
Βοηθοί σκηνογράφου: Λώρα Άννα Λούκας, Σοφία Πατσινακίδου

Παίζουν: Ιωάννα Δεμερτζίδου, Γιάννης Καράμπαμπας, Αλκιβιάδης Μπακογιάννης, Χρυσή Μπαχτσεβάνη, Μίλτος Τσιάντος, Μαρία Χριστοφίδου.
Πρώτη παράσταση στην Κοζάνη: Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, 21:00, Αίθουσα Τέχνης
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19:30.
Εισιτήρια: 10€, Φοιτητικό, μαθητικό, πολυτέκνων: 7€, Ανέργων: 5€
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η κράτηση απαραίτητη.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2461024062 – 6948202250 / Μήνυμα στην επίσημη facebook σελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης https://www.facebook.com/dipethekozanis/

Μοιραστείτε την είδηση