Πρόστιμο σε 4 περιπτώσεις πρόκλησης πυρκαγιάς στη Δυτική Μακεδονία

1 Min Read

Σε 4 περιπτώσεις επιβλήθησαν πρόστιμα τον περασμένο μήνα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πρόκληση πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αρίθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην Τ.Κ. Αλιάκμονα, του δήμου Βοΐου.

- Advertisement -

 Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αρίθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πτολεμαΐδας, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην Δ.Κ. Αμυνταίου, του δήμου Αμυνταίου.

 Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αρίθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γρεβενών, σε άνδρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην Τ.Κ. μεγάλου Σειρηνίου, του δήμου Γρεβενών.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αρίθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Φλώρινας, σε άντρα, για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο, στην Τ.Κ. Αρμενοχωρίου,  του δήμου Φλώρινας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση