Προσβλητική αναφορά για το Δήμαρχο Κοζάνης αλλά και συνολικά για την πόλη από τον καθηγητή Πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας της ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

2 Min Read

Προσβλητική θεωρούμε πως ήταν η αναφορά στο Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα αλλά και συνολικά στους πολίτες της Κοζάνης  του καθηγητή Πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας της ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά.

Συγκεκριμένα μετά από ζωντανή σύνδεση της εκπομπής με την Κοζάνη, ανέφερε:

“Είναι εύκολο να σας ερμηνεύσω γιατί υπάρχει αύξηση κρουσμάτων στην Κοζάνη. Άκουσα από το σταθμό σας χθες τον αξιότιμο Δήμαρχο της Κοζάνης, πρωτεύουσας Νομού το τονίζω, να δηλώνει σε όλη την Ελλαδα, οτι επί μέρες αδυνατούσε, ο Δήμαρχος πρωτεύουσας Νομού, να επικοινωνήσει με το κράτος. Δεν σκέφτηκε οτι αφού δεν του απαντούσε ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Αρκουμανέας στα τηλέφωνα, θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, που είναι από την Πτολεμαίδας ή τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για να τον διευκολύνουν στην επικοινωνία του με το κράτος. Τον κ. Δήμαρχο που δήλωσε αδυναμία να επικοινωνήσει με το κράτος, τον ψήφισαν συμπολίτες μας. Οι όποιοι πιθανόν να έχουν την ίδια νοοτροπία με τον κ. Δήμαρχο. Είναι λοιπόν πάρα πολύ εύκολο να κατανοήσω γιατί στην Κοζάνη υπάρχει πρόβλημα”.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης στην οποία αναφερόταν πως αδυνατούσε  να βρει  κάποιον αρμόδιο από τον ΕΟΔΥ προκείμενου να δοθεί η απαραίτητη άδεια για τη διενέργεια 3.000 rapid test.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ στις 3.13

 

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση