Πρωταθλητές Ελλάδος για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης στο αγώνισμα 4Χ (τετραπλό) Σκιφ Παίδων

2 Min Read

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου διεξήχθη η 2η φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στην Καστοριά για τις κατηγορίες παίδων / κορασίδων και ΑΜΕΑ. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 27 ναυταθλητικοί όμιλοι από όλη την Ελλάδα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» συμμετείχε με 7 αθλητές σε τρία αγωνίσματα, στο σκιφ (1x) παίδων, στην δίκωπο (2-) κορασίδων και στο τετραπλό σκιφ (4x) παίδων.
Η τελική κατάταξη στα αγωνίσματα αυτά είναι:
• Το τετραπλό σκίφ (4x) παίδων πρωταθλητής Ελλάδος 2017, κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό μετάλλιο, με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο, Πεκόπουλο-Τσικαρδάνη Ιωάννη, Μακρυγιάννη Γεώργιο και Μεχτερίδη Κων/νο.
• Η δίκωπος (2-) κορασίδων, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με τις Τσιουκαρδάνη Δέσποινα και Καραγιάννη Κλειώ.
• Το σκιφ (1x) παίδων, 10η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με τον Ιορδάνη Δουβαρτζίδη.
Με τις σπουδαίες αυτές επιτυχίες των αθλητών μας ο όμιλός μας κατέλαβε την 11η από τις 27 συνολικά θέσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμπεριλαμβανόμενης και της Α’ φάσης του πρωταθλήματος (ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων) που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στον Σχινιά, ενώ κατέλαβε την 13η θέση στην κατάκτηση μεταλλίων για την φετινή χρονιά. (Πηγή: www.kopilasia.gr – η επίσημη σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ).
Το αποτέλεσμα αυτό είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία για έναν επαρχιακό μικρό ναυτικό όμιλο, αποτέλεσμα όμως της σημαντικής και διαρκούς προσπάθειας αθλητών και προπονητών, αλλά και της ουσιαστικής συνδρομής και υποστήριξης των μελών, των γονέων των αθλητών, των φίλων και των χορηγών του ομίλου!
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του για τις συνεχείς μεγάλες επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.
Επίσης συγχαίρει τους προπονητές, Λαπίκωφ Αναστάσιο και Δημαρά Χαράλαμπο για την εξαιρετική δουλειά τους.
Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών/τριων και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδος που συμπαραστάθηκαν και ενθάρρυναν τα παιδιά με την παρουσία τους στο κωπηλατοδρόμιο της Καστοριάς. Ευχαριστεί επίσης και όλους τους φίλους του ομίλου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τον ναυτικό όμιλο.

Μοιραστείτε την είδηση