Πρώτη η παράταξη “Δυναμικό ΤΕΕ”, αλλά και ενισχυμένη σε δύναμη η ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ στη Δυτική Μακεδονία

2 Min Read

Αργά τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του ΤΕΕ στο παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας. Οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή με αυξημένη αρκετά την συμμετοχή.

Η παράταξη “Δυναμικό ΤΕΕ” του Δημήτρη Μαυροματίδη έκοψε πρώτη το νήμα, συγκεντρώνοντας 577 ψήφους (ποσοστό 46,16%) σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, Ωστόσο, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία, αφού δεν “έπιασε” το 50% συν.

- Advertisement -

Δεύτερη δύναμη εξελέγη η παράταξη “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” με επικεφαλής τον Στέργιο Κιάνα που συγκέντρωσε 429 ψήφους (34.32%). Ακολούθησε η παράταξη “Νέα Πρόταση Μηχανικών” του Νίκου Συλλίρη με 183 ψήφους (14.64%), η παράταξη “Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών” του Κωνσταντίνου Κοζικόπουλου με 36 ψήφους (2,88%) και η παράταξη “Ενωτικό Αριστερό Μέτωπο Μηχανικών” του Χρήστου Βασιλόπουλου με 25 ψήφους (2%).

Να σημειωθεί ότι οι κάλπες ανέδειξαν τα μέλη της διοικούσας που θα συγκροτηθεί σε σώμα το επόμενο διάστημα και από την οποία θα προκύψει ο πρόεδρος, τα μέλη της Αντιπροσωπείας και του Πειθαρχικού.

Το μήνυμα του Δημήτρη Μαυροματίδη, επικεφαλής του “Δυναμικού ΤΕΕ”

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι προσήλθατε να μας στηρίξετε, αλλά και όλους επίσης τους συνδυασμούς και τους συναδέλφους για την ευπρεπή και ομαλή διαδικασία των εκλογών.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη του “Δυναμικού ΤΕΕ”  για τον δύσκολο, όμορφο και ταυτόχρονα καθαρό αγώνα που δώσαμε για να καταστήσουμε το “Δυναμικό ΤΕΕ” πρώτη δύναμη ξανά.

Η ευχαριστήρια επιστολή της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών και του επικεφαλής Στέργιου Κιάνα

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 1280 συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και ειδικότερα εκείνους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν με εμφατικό τρόπο τη στήριξή τους, αυξάνοντας τη δύναμη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κατά 50%!

Η επόμενη ημέρα για την παράταξή μας είναι ημέρα ευθύνης και δουλειάς, με στόχο τη δημιουργία ενός Περιφερειακού Τμήματος με αναβαθμισμένο, παραγωγικό και ουσιαστικό ρόλο, ανοιχτό σε όλους τους συναδέλφους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Σωκράτης Μουτίδης 

Μοιραστείτε την είδηση