Πρωτοψάλτης: “Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο”

2 Min Read

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Τρίτη το βράδυ η προπόνηση της Εθνικής ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, όπου το τριήμερο 17-19 Ιουνίου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του τουρνουά για το 3ο γκρουπ του World League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το βράδυ της Δευτέρας έχει αρχίσει να προπονείται στο κλειστό της Κοζάνης το οποίο κατασκευάστηκε πριν από αρκετά χρόνια, αλλά για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες του World League όπου θα αντιμετωπίσουμε Κινεζική Ταϊπέι, Καζακστάν και Πουέρτο Ρίκο.

«Είναι ένα καινούργιο γήπεδο το οποίο δυστυχώς δεν λειτουργούσε μέχρι τώρα. Οι άνθρωποι του Δήμου και της Περιφέρειας έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τις εργασίες που χρειαζόταν και πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο: τόνισε ο Σάκης Πρωτοψάλτης και συμπλήρωσε: «Είναι ιδανικό το μέρος αλλά και το γήπεδο, καθώς πάντα στην περιφέρεια όλος ο κόσμος βοηθάει και στηρίζει… Βλέπετε σήμερα, μια καθημερινή και έχει 30 άτομα στην προπόνηση, κυρίως νέα παιδιά κι αυτό λέει κάτι. Αυτό μας δίνει χαρά και πολλές ελπίδες ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Έχουμε δει από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε εδώ ότι έχει διαφημιστεί το τουρνουά και είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο ακραίος της Γερμανικής Φριντριχσχάφεν τόνισε: «Τώρα πλέον δουλεύουμε στις λεπτομέρειες και επικεντρωνόμαστε στους αντιπάλους μας. Υπάρχει κούραση, έχουμε κάποια μικροπροβλήματα αλλά το μυαλό όλων μας είναι στην πρεμιέρα. Όλοι θέλουμε τη νίκη, να ξεκινήσουμε με το δεξί και να παίξουμε καλά».

Τέλος αναφερόμενος στο στόχο της ομάδας δεν άφησε κανένα περιθώριο: «Ο στόχος είναι η πρόκριση στο φάιναλ φορ. Είναι στόχος των αθλητών, των προπονητών και όλοι πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Μοιραστείτε την είδηση