Πρωτότυπα project από το παρόν και το… μέλλον παρουσίασαν οι πρώτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού

1 Min Read

Ενδιαφέροντα και πρωτότυπα project τα οποία προέκυψαν κατά τη διάρκεια του πρώτου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων» του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ειδική εκδήλωση στο καφέ Παύλου Μελά στην Κοζάνη. Το έργο των μεταπτυχιακών φοιτητών Χρήστο Βογιατζή, Βάγια Τζιντζή και Παναγιώτη Γιαννιώτη παρουσιάστηκε στην εκδήλωση κατά την οποία οι παραπάνω φοιτητές μίλησαν στο κοινό για τις εργασίες που έκαναν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Γιαννιώτης παρουσίασε το project «Σχεδιασμός και ανάπτυξη συσκευασιών» επιλέγοντας ένα επιτυχημένο προϊόν που παράγεται στην περιοχή το Σαλέπι της εταιρίας «Μπαγκατζούνη». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα στελέχη της συγκεκριμένη εταιρίας οι οποίοι παρουσίασαν ταυτόχρονα και το προφίλ της.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Βογιατζής παρουσίασε το project «Σχεδιασμός αυτοκινήτων: σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές (conceptual design, clay modelling, 3D scanning)» και η Βάγια Τζίντζη παρουσίασε το project «Σχεδιασμός προϊόντων για το μέλλον: 30 χρόνια μετά…».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η προβολή του έργου των φοιτητών του τμήματος στην κοινωνία και η διασύνδεση και συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής.

Μοιραστείτε την είδηση