Προβολή της ταινίας «Φθηνά τσιγάρα» την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο Ολύμπιον

2 Min Read

Παρουσία του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας Ρένου Χαραλαμπίδη

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out στη ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ που έκανε το μιούζικαλ «ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ» που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη ταινία, τώρα τα κινηματογραφικά ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ είναι ON TOUR με την συνοδεία του σκηνοθέτη. Η μεγάλη οθόνη υποδέχεται την ταινία σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή σε κλειστή αίθουσα. Εξάλλου ο φυσικός χώρος της είναι το σινεμά και όχι η μοναχική θέαση.

- Advertisement -

Άραγε τα «ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ» έχουν κερδίσει την μάχη με τον χρόνο; Παραμένουν σε επικοινωνία με τους νέους; Μπορεί η ρομαντική πλευρά της δεκαετίας του ‘90 να παραμείνει επίκαιρη;  Ερωτήματα που μπορεί να τα απαντήσει μόνο το «πανί».

Θα προηγηθεί η ταινία μικρού μήκους «ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ» του Β. Μωυσίδη. Μια από τις πρώτες εμφανίσεις του Ρένου στην μεγάλη οθόνη .

Φθηνά Τσιγάρα – ΣΥΝΟΨΗ

Αθήνα – Καλοκαίρι

Ο Νίκος περιμένει κάτι να συμβεί στην καρδιά μιας μεγαλούπολης. Στη διαδρομή του συναντάει την Σοφία, μια όμορφη γυναίκα που μαλώνει άσχημα με τον φίλο της σε ένα καρτοτηλέφωνο. Την πείθει να περάσουν τη νύχτα μαζί, περπατώντας στην άδεια πόλη.
Η νοσταλγία ενός εφηβικού φλερτ οδηγεί έναν μικροαπατεώνα σε ερωτικό παραλήρημα – ενώ οι νεοφώτιστοι μαφιόζοι διώκτες του, στην προσπάθεια τους να φανούν επικίνδυνοι καταπιέζοντας τις καλλιτεχνικές τους κλείσεις, καταλήγουν στην γελοιοποίηση.

Ώρα προσέλευσης 21.00, Ωρα έναρξης ταινίας: 9.30

Θα προλογίσει ο σκηνοθέτης.

www.cineolympion.gr

www.ftinatsigara.gr

Μοιραστείτε την είδηση