Ψηφοδέλτια celebrities

1 Min Read

Από την ώρα που οι υποψήφιοι πρέπει να βγουν στο κυνήγι του σταυρού, είναι φυσικό τα κόμματα να επιλέγουν με κριτήρια πρόκλησης εντυπώσεων και αναγνωρισιμότητας. Εδώ το έκαναν την εποχή της λίστας που μπορούσαν να επιλέξουν με άλλα κριτήρια, δίνοντας έτσι και τον συμβολισμό.
Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, τα ευρωψηφοδέλτια έπεσαν κι αυτά θύματα στο κυνήγι των εντυπώσεων και ακόμα δεν τα είδαμε ολόκληρα.
Όπως πάντα, σταρ των τεχνών, του αθλητισμού και της τηλεόρασης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, αφήνοντας αρκετά πιο πίσω άλλους. Ειδική κατηγορία φαίνεται πλέον ότι αποτελούν και τα παιδιά ανθρώπων που διακρίθηκαν για το έργο ή την αντιστασιακή τους δράση, κι ας μην έχουν τα ίδια καμία σχέση.
Επομένως, είμαστε καταδικασμένοι να δούμε και πάλι εκπροσώπους μας στην Ευρωβουλή, ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τα βασικά. Κι ας ξέρουμε ότι η Ευρωβουλή παίζει το έργο που βλέπουμε λίγα χρόνια μετά στην εγχώρια σκηνή. Κι ας γνωρίζουμε ότι οι Βρυξέλλες και το Στρασβούργο δεν είναι για τουρισμό, αλλά για λήψη σοβαρών πολιτικών αποφάσεων.

Ιωάννα

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση