“Η εξαιρετική συναυλία “Ταξίδι από την παράδοση στην Jazz με χάλκινα Κοζάνης” και το παράπονο του Μανώλη Κουτσουνάνου

2 Min Read

Εξαιρετική ήταν η συναυλία “Ταξίδι από την παράδοση στην Jazz με χάλκινα Κοζάνης”, το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Τα δικά του ευχαριστώ αλλά και τη δυσαρέσκεια του για την ηχορύπανση την ώρα της συναυλίας  εξέφρασε με ανάρτηση του ο Μανώλης Κουτσουνάνος.

Αναλυτικά

- Advertisement -

Μέτα από μια σειρά παραστάσεων στο Ζάππειο Μέγαρο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Θεσσαλονίκης και σε διάφορα άλλα φεστιβάλ το κοινό της Κοζάνης μας υποδέχτηκε και μας τίμησε με την παρουσία του εξ’ισου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα: όλους τους φίλους μου και τους ανθρώπους που είχαν την υπομονή και το κουράγιο με αυτό το κρύο να παρακολουθήσουν τη συναυλία μας ( Ταξίδι από την παράδοση στην Jazz με χάλκινα Κοζάνης ). Συμμετείχαν πραγματικά με την ψυχή τους όπως και εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Επίσης τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Ζήση Μάρα με ολους τους συντελεστές, τον Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα για την πρόσκληση και βεβαία για την προσπάθεια τους να προσφέρουν πολιτισμό για το καλύτερο του τόπου μας.
Κρίμα όμως που αναγκάζομαι να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου ώστε, ίσως προλάβω τα χειρότερα.
Είναι πολύ λυπηρό, που δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι (Άνθρωποι) ιδιοκτήτες κοντά στον όμορφο χώρο της κεντρικής πλατείας όπου γίνονται οι παραστάσεις που, (μπρος στο βωμό του χρήματος) δεν σέβονται τους θεσμούς και τις προτάσεις του πολιτισμού, οπως και το ακροατήριο. Δημιουργώντας ηχορύπανση με αποτέλεσμα να καταστρέφουν κάποιες συναυλίες εκτός φυσικά αν είναι κάποιος (γνωστός) τραγουδιστής και αποφέρει κέρδη σε αυτούς κλείνοντας ο κόσμος τραπέζια στο μαγαζί τους.

Μοιραστείτε την είδηση