“Σπάρτακος”: «Συνάντηση Χορωδιών» – Μάγεψε το φιλόμουσο κοινό η καθιερωμένη μουσική εκδήλωση

2 Min Read

Μπορούνε άραγε οι νότες, οι φωνές, οι ήχοι και τα συναισθήματα να «ντύσουν» και να ζεστάνουν μία κρύα χειμωνιάτικη νύχτα και ακόμα περισσότερο, να «ντύσουν» και να ζεστάνουν τις ανθρώπινες ψυχές;

Σαφώς και μπορούν. Μέγιστη απόδειξη τούτου, ο τρόπος με τον οποίο η μουσική εκδήλωση «Συνάντηση Χορωδιών», μάγεψε το φιλόμουσο κοινό της περιοχής που συγκεντρώθηκε στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη πλέον χορωδιακή συνάντηση.

- Advertisement -

Η εκδήλωση- θεσμός στα μουσικά δρώμενα του τόπου, συμπλήρωσε φέτος 6 χρόνια παρουσίας (6 πετυχημένα χρόνια), με την ανταπόκριση του κόσμου να εγγυάται την για πολλά ακόμα έτη, πετυχημένη πορεία του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η συνδιοργάνωση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ από την πρώτη εκδήλωση έκλεψε της εντυπώσεις, προσθέτοντας μία διαφορετική νότα στα μουσικά δρώμενα της περιοχής.

Στο φετινό «ραντεβού» το παρών έδωσαν η Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές».

Ο Σπάρτακος ευχαριστεί και συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την άψογη εμφάνισή τους αλλά και για την προσφορά τους στον πολιτισμό του τόπου και όχι μόνο.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες που με τον δικό του μοναδικό τρόπο, «αγκαλιάζουν» πάντα τις δράσεις του σωματείου, ενισχύοντας περαιτέρω την πρόθεσή του για ακόμα περισσότερα πράγματα.

 

Μοιραστείτε την είδηση