Σαρκοφάγα

2 Min Read

Όταν σοβαρά ζητήματα καταλήγουν σε ένα απλό ναι ή όχι, είναι προφανές ότι απογυμνώνονται τεχνηέντως απ’ όλη την ουσία τους, με στόχο να μετατραπούν για άλλη μια φορά σε οπαδική συζήτηση, όπου περισσεύει το μίσος και λείπει η σύνεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε δυστυχώς θα είναι η τελευταία. Αυτή τη φορά, όμως, η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι και η οργή που εκδηλώθηκε για το απαράδεκτο αυτό δήθεν γκάλοπ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου είναι απόλυτα δικαιολογήμενη.

- Advertisement -

Η εκπομπή προχώρησε στη διατύπωση του ακόλουθου ερωτήματος «ο 33 χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε τη ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;», το οποίο απηύθυνε στο κοινό.

Έβαλε, λοιπόν, η κυρία αυτή και οι συνεργάτες της το κοινό στη θέση του δικαστή, προκειμένου να αυξήσει τα νούμερα της εκπομπής. Χωρίς να τηρήσει τον κώδικα δεοντολογίας, μα κυρίως τον κώδικα ανθρωπιάς.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο και ποιο νόημα θα έχει η απόφαση που θα εκδώσει το ΕΣΡ με σημαντική απόσταση χρόνου απο τα γεγονότα, αφού θα πρέπει να είναι προϊόν τεκμηρίωσης και νομικής επεξεργασίας. Το ζήτημα είναι τι απόφαση θα λάβουμε εμείς, ως τηλεθεατές, απέναντι σε αυτή την ανθρωποφαγία.

Μοιραστείτε την είδηση