Σε εξέλιξη η υλοποίηση του σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για θέματα καθαριότητας και πρασίνου- Εργασίες στην πόλη της Κοζάνης και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες

2 Min Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για θέματα καθαριότητας και πρασίνου στην πόλη της Κοζάνης και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι καθημερινές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εκτενείς και στοχευμένες εργασίας οδοκαθαρισμού με μηχανικά και χειρονακτικά μέσα, καθαρισμούς οικοπέδων που έχουν ενταχθεί σε ειδική διαχείριση βάσει του άρθρου 94 του νόμου 3852/10, πλύσεις οδών, λοιπές εργασίες πρασίνου, κλαδέματα, συλλογή ογκωδών απορριμμάτων, καθαρισμούς παράνομων χώρων απόθεσης υλικών.

- Advertisement -

« Η Αντιδημαρχία Πρασίνου εδώ και περίπου ένα μήνα, έχει ξεκινήσει ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα καθαρισμού και περιποίησης πρασίνου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας αλλά και μέσα στην πόλη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται καθημερινά από τρία συνεργεία του τμήματος Πρασίνου και ένα πολυάριθμο συνεργείο του Τμήματος Καθαριότητας τα οποία όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Μέχρι σήμερα, σε όσες Τοπικές Κοινότητες πέρασαν τα συνεργεία, είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα, σύμφωνα με όσα μας είπαν οι Πρόεδροι των Τ.Κ. αλλά και οι κάτοικοι. Να σημειώσουμε εδώ πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε αρκετά χρόνια να γίνει και σήμερα είναι εφικτό χάρις στην Κοινωφελής Εργασία και στον προγραμματισμό της υπηρεσίας» αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όλο το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο, όπως σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης , να αλλάξει πλήρως η εικόνα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνη και να γίνει αισθητή η αλλαγή στην πόλη της Κοζάνης.

 

Μοιραστείτε την είδηση