Σε ρυθμούς γιορτών μπαίνει η αγορά – Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο απο τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης- Ανοιχτά τα μαγαζιά την 1η Απριλίου

1 Min Read

Ξεκινά απο την μεθεπόμενη Κυριακή το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα. Απο χθες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, το οποίο θα ισχύσει από την Κυριακή 1 Απριλίου, μια απο τις Κυριακές που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, προκειμένου οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα απαραίτητα.
Οι καταστηματάρχες ποντάρουν, όπως κάθε φορά, στην εορταστική περίοδο, αφού τα δώρα για παιδιά και βαφτιστήρια είναι μια ανελαστική δαπάνη, μαζί με την προετοιμασία για το πασχαλινό τραπέζι.
Εκτός απο την Κυριακή 1η Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι έως τη Μεγάλη Πέμπτη 09.00 -14.00 και 17.00-21.00 καθημερινά. Τη Μεγάλη παρασκευή από τις 12.00 μέχρι τις 19.00 και το Μεγάλο Σάββατο απο τις 9.00 μέχρι και τις 16.00.
Την εορταστική περίοδο, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσον αφορά τις αγορές σε τρόφιμα. Όπως επισημαίνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών, ως καταναλωτές θα πρέπει να κάνουμε έρευνα στην αγορά, για το θέμα τιμών και ημερομηνιών λήξης, ενώ για το θέμα ασφάλειας οι ευθύνες είναι των υπηρεσιακών παραγόντων.

Μοιραστείτε την είδηση