Σε σοβαρή κατάσταση πατέρας και γιος από το τροχαίο στον Κρόκο

1 Min Read

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι δυο αναβάτες της μοτοσυκλέτας που συγκρούστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Κρόκο στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Το δίκυκλο οδηγούσε ένας 44χρονος άνδρας με συνεπιβάτη τον γιό του ηλικίας 13 ετών και για άγνωστο λόγο συγκρούστηκαν με προπορευόμενο ΙΧ που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα.

Η κατάσταση της υγείας του 13χρονου είναι «εξαιρετικά κρίσιμη», σύμφωνα με τους γιατρούς του «Ιπποκράτειου» και η κατάσταση του πατέρα πολύ σοβαρή, σύμφωνα με τους γιατρούς του «Παπανικολάου». Ο πρώτος φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στον αυχένα και ο δεύτερος πολλαπλά κατάγματα και ρήξη σπλήνας.

- Advertisement -

Η οδηγός του οχήματος που δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη, πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Κοζάνης σοκαρισμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης, το οποίο έχει στη διάθεσή του πολλές καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο του Κρόκου, μπροστά από το οποίο έγινε το τροχαίο.

Όλγα Τουφεγγοπούλου –www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση