Σεμινάριο με τον διακεκριμένο drummer Φώτη Γιαννόπουλο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην εναλλακτική σκηνή του Δη. Πε. Θεάτρου Κοζάνης από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης

2 Min Read

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει σεμινάριο με τον διακεκριμένο drummer Φώτη Γιαννόπουλο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην εναλλακτική σκηνή του Δη. Πε. Θεάτρου Κοζάνης την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 6.00μ.μ. – 9.00μ.μ. Ο Φώτης Γιαννόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του Drum Works που κυκλοφόρησε την χρονιά που μας πέρασε από τις εκδόσεις Νάκας καθώς και άλλα practice tips και ασκήσεις τεχνικής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .
Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Ωδείου καθημερινά 3.00μ.μ. – 9.00μ.μ. στο 24610 34932.
Βιογραφικό Φώτη Γιαννόπουλου
Έχοντας ήδη μια υποτροφία από το Berklee College of Music συνέχισε τις σπουδές του στο Los Angeles Music Academy στην California και παρακολούθησε μαθήματα με τους Joe Porcaro , Ralph Humphrey κ.α. Παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα με Joe Morello,Jim Chapin , Freddy Gruber, Jojo Mayer, Κώστα Αναστασιάδη, Bruce Becker, Toss Panos,Cliff Almond κ.α. Ως καθηγητής έχει διδάξει στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, στο Modern music arts, στο Modern music school Athens, στο Δημοτικό ωδείο Πειραιά κ.α. Παράλληλα με τα μαθήματα εργάζεται σαν session μουσικός και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Αντώνης Ρέμος , Άννα Βίσση, Μαρινέλα , Έλενα Παπαρίζου , Σάκης Ρουβάς, tv shows κ.α. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της σχολής Drummania drum school. Ο Φώτης Γιαννόπουλος έχει καθοδηγήσει τους περισσότερους Έλληνες drummers σε θέματα τεχνικής κατάρτισης. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Drum Works που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νάκα. Επίσης έχει κυκλοφορήσει ένα dvd με τίτλο Stick Works με tips τεχνικής χεριών .Ο Φώτης Γιαννόπουλος είναι endorser της Tama Drums και Istanbul Agop cymbals.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση