Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία για τη λειτουργία παραρτήματος Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαΐδα

1 Min Read
     Έπειτα από τις τελευταίες θετικές εξελίξεις (λειτουργία παραρτήματος Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαΐδα) σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

Ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρο, ο οποίος και από την προηγούμενη θέση του ως δημοσιογράφος έδειχνε ενδιαφέρον για τα πυροσβεστικά θέματα που ταλανίζουν διαχρονικά την Περιφέρειά μας και ομοίως τον συνάδελφο, μέλος του Σωματείου μας και Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Κάτανα Ηλία.

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια ώστε επιτέλους η Περιφέρειά μας να λάβει την απαραίτητη ενίσχυση σε Πυροσβεστικό επίπεδο ώστε να μπορούμε και εμείς ως πυροσβέστες να παρέχουμε στους συμπολίτες μας τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

 

 

 
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. της Ένωσης
 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

Γεώργιος Αχ. Αντωνόπουλος

  Ο Πρόεδρος

 

 

 

Παναγιώτης Αθ. Ανδρεόπουλος

 

Μοιραστείτε την είδηση