Σήμερα ο επόμενος αγώνας του Φούφα

2 Min Read

Σήμερα στις 16:00 είναι η 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου, των αγώνων μπαράζ όλων των ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία. Ο Μακεδονικός Φούφα έχει ξεκινήσει δυναμικά, έχοντας δύο στα δύο καθώς την πρώτη αγωνιστική κέρδισε τον Αστέρα Καρδίτσας με 3-0 και στη δεύτερη αγωνιστική έφυγε με το διπλό από το Νεοχώρι με το παιχνίδι τελειώνει στο 0-1.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία μοιράζεται με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου όπου έχει κάνει μια εντυπωσιακή έναρξη στο μίνι πρωτάθλημα καθώς στον πρώτο αγώνα του, έναντι του Πυρσού Γρεβενών σκόραρε εννέα φορές και στον δεύτερο αγώνα του έναντι του Αστέρα Καρδίτσας, τέσσερις.

Ο Δωτιέας Αγιάς ακολουθεί στην τρίτη θέση με μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής, ο Διγενής Νεοχωρίου στην τέταρτη θέση με μια ισοπαλία, ενώ Αστέρας Καρδίτσας, Α.Ο. Στυλίδας και Πυρσός Γρεβεβών δεν έχουν συγκεντρώσει κανένα βαθμό.

Σήμερα ο Μακεδονικός Φούφα θα φιλοξενήσει τον Δωτιέα Αγιάς, ο Πυρσός Γρεβενών τον Διγενή Νεοχωρίου ενώ ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα ταξιδέψει μέχρι τη Στυλίδα, για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα.

3η αγωνιστική 

  • Α.Ο. Στυλίδας – Πύρασος Νέας Αγχιάλου
  • Μακεδονικός Φούφα – Δωτιέας Αγιάς
  • Πυρσός Γρεβενών – Διγενής Νεοχωρίου

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Βαθμολογία 4ου ομίλου 

1 Πύρασος Νέας Αγχιάλου 6
2 Μακεδονικός Φούφα 6
3 Δωτιέας Αγιάς 4
4 Διγενής Νεοχωρίου 1
5 Αστέρας Καρδίτσας 0
6 Α.Ο. Στυλίδας 0
7 Πυρσός Γρεβενών 0

 

  • Έχουν ολοκληρώσει τα ρεπό τους ο Πυρσός Γρεβενών και ο Α.Ο. Στυλίδας, ενώ αύριο θα εκτίσει το δικό του ο Αστέρας Καρδίτσας.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση