Συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης είχε το Τοπικό Συμβούλιο Κοζάνης- Τι συζητήθηκε

2 Min Read

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας με τον δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το θεσμό και τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του, στα οποία υπήρχε ταύτιση απόψεων, με τον κ. Ιωαννίδη να σημειώνει πως όλοι οι φορείς σε επίπεδο διοίκησης έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο για την πόλη μας. Παράλληλα τονίστηκε πως χρήσιμο ειναι να γίνονται συνελεύσεις σε επίπεδο γειτονιάς, όπως στις τοπικές κοινότητες με την παρουσία των αντιδημάρχων και προέδρων.

Η θεματολογία συν τοις άλλοις περιείχε θέματα σχετικά με το κοινωνικό τιμολόγιο της δευακ, την καλή εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες, τη βιβλιοθήκη, καθως και στο να δημιουργηθεί πολυχώρος έκφρασης για τους καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και μη, την ελαστικότητα όσον αφορά τα καταστήματα που ήδη πλήττονται από την κρίση παράδειγμα τις υπηρεσίες delivery εφόσων δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα δίκυκλα.

Ο ποδηλατοδρόμος που ενώνει την καρυδίτσα με την Κοζάνη αίτημα και του προέδρου της Τ.Κ κ. Σκόρδα καθώς και την ασφαλτόστρωση σε κάποιες περιοχές όπως το 6ο νηπιαγωγείο και την περιοχή γηροκομείου. επίσης η επισκευή των σκαλοπατιών που ενώνουν τις εργατικές κατοικίες με την οδό Μαντω Μαυρογεννους στον Αγ. Αθανασιο  είναι κάποια από τα αιτήματα πολιτών μας που προσπαθούμε να συμβάλλουμε στο να λυθούν άμεσα εξέφρασε το τοπικό.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει συνάντηση και με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των υπηρεσιών του Δήμου.

 

Μοιραστείτε την είδηση