Συνάντηση Μιχάλη Παπαδόπουλου με Δήμαρχο Βοΐου

2 Min Read

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, ο πρ. Βουλευτής Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βοΐου, κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βοΐου, παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος, κ. Λάζαρος Γκερεχτές.

Η θεματολογία της συζήτησης επικεντρώθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Βοΐου, τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε άρρηκτη συνεργασία με τους λιγοστούς κατοίκους των απομονωμένων χωριών του Δήμου, προκειμένου η αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων να είναι αποτελεσματική. Η συζήτηση επεκτάθηκε στα οικονομικά θέματα του Δήμου καθώς και σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Επίσης, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Βοΐου σχετικά με τη λειτουργία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Από την πλευρά του ο πρ. Υφυπουργός Μεταφορών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, σχετικά με τη λειτουργία σταθμού διοδίων στην περιοχή της Σιάτιστας, τόνισε τη θέση του – η οποία τηρήθηκε κατά το διάστημα της θητείας του στο Υπουργείο, προκειμένου να μην λειτουργήσει ο εν λόγος σταθμός της Εγνατίας Οδού στην περιοχή, αλλά αποκλειστικά και μόνο πλησίον των συνόρων της Κρυσταλλοπηγής. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Εγνατία Οδός καλύπτει καθημερινές οδικές ανάγκες των δημοτών αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβαρύνει οικονομικά την καθημερινότητά τους.

Τέλος, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος παρουσίασε τη συνεργασία που έχει από το παρελθόν με τον Βοϊάτη Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Δημήτρη Κοσμίδη, και τόνισε τα οφέλη που μπορούν να επιφέρουν στην περιοχή οι σωστές και αληθινές κινήσεις προς τους γουνοποιούς και εκτροφείς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συνεργασίας, γεγονός που και για τις δύο πλευρές θα αποτελέσει αρωγό για το μέλλον.

Μοιραστείτε την είδηση