Σπάρτακος: Όλοι στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ ενάντια στον ασφαλιστικό αρμαγεδών

2 Min Read

Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνει ότι εκτός από τον ανελέητο οικονομικό πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και τους θεσμούς, υφίσταται και έναν άλλο, χειρίστου είδους, πόλεμο. Τον ψυχολογικό.
Στο πλαίσιο αυτό, με άρον άρον διαδικασίες, η κυβέρνηση επισπεύδει την ψήφιση του φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου με το πρόσχημα της συνεδρίασης του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί και αν νομίζουν ότι με τέτοιου είδους χειρισμούς και συμπεριφορές θα αποδυναμώσουν τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τον αγώνα μας ενάντια στην επιβολή της Ασφαλιστικής Απορρύθμισης, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Ο Αγώνας δεν σταμάτησε ποτέ, συνεχίζεται και δυναμώνει.
Εξ αρχής απαιτήσαμε την απόσυρση του μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που θίγει κατάφορα τον ήδη εξαθλιωμένο πολίτη, σφίγγοντας την μέγγενη.
Είπαμε και ξαναλέμε ΟΧΙ.
Συντασσόμενοι με τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει Μαζικά, Οργανωμένα, Δυναμικά στην 48ωρη Γενική Απεργία που αποφάσισε η Συνομοσπονδία για την Παρασκευή και το Σάββατο 6 & 7 Μαΐου. Η Συνομοσπονδία έχει ήδη λάβει απόφαση και για 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου – ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων – και Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τα Συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μετατρέπονται στις κεντρικές απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Η πρόθεσή μας παραμένει ίδια: Να υψώσουμε ασπίδα ενάντια στο:
• να ληφθούν αποφάσεις που θα μας στείλουν στο ΜΗΔΕΝ
• να μηδενίσουν τους διαχρονικούς μας αγώνες και τις διαχρονικές μας κατακτήσεις
• να δώσουν την χαριστική βολή σε εκατομμύρια ανθρώπων
• να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας
Τι δεν καταλαβαίνουν;
 Την εξαθλίωση;
 Την απελπισία;
 Την ανάγκη;
 Την ανησυχία;
 Την απόγνωση;
 Την οπισθοδρόμηση;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ: ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

- Advertisement -

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ¨ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ¨ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.

Γραφείο Τύπου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση