Σπουδαίο εκπαιδευτικό event με τον Dr Ι. Κριτσωτάκι στα πλαίσια της “Egnatia Expo 2016” στην Πτολεμαίδα

2 Min Read

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, διοργανωτής της «8ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας – Εgnatia Expo» ενός θεσμού με πολύ ανοδική πορεία, κάνει μία διαρκή προσπάθεια εμπλουτισμού της ατζέντας της έκθεσης με σημαντικές επιστημονικές ημερίδες.

Στο πλαίσιο της ακόμη καλύτερης οργάνωσης της Έκθεσης, διοργανώνει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό event, με θέμα: «ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ», με εισηγητή τον κορυφαίο συγγραφέα στον εκθεσιακό marketing dr.Ιωάννη Κριτσωτάκι, διδάκτορα των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονα του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου (ITC).

- Advertisement -

Να σημειωθεί, πως εδώ και τρία χρόνια, ο Καθηγητής Ιωάννης Κριτσωτάκις, είναι τεχνικός σύμβουλος της Έκθεσης, και οι όποιες κινήσεις για την αναβάθμισή της, έγιναν υπό την έμπειρη καθοδήγησή του.

Το event διοργανώνεται σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία “EXPO COM Σοφοκλής Μποτονάκης”, και την POUGARIDIS MEDIA εταιρία που δραστηριοποιείται στην ενημέρωση, στην εκτύπωση, και στην εταιρική επικοινωνία.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «ΠΑΛΑΤΑΚΙ» του Ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 17:30 και σκοπός της εκδήλωσης είναι: η ανάδειξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επαγγελματική ανάπτυξη σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης.

Θα παρουσιαστούν επίσης, τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας στην αγορά με πολλαπλά κέρδη. Πέρα από την εισήγηση του κ. Κριτσωτάκι, είναι σημαντικές και οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες για το εμπόριο και τα νέα δεδομένα που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε, γι αυτό και σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, ανεξάρτητα από την συμμετοχή ή όχι του καθενός σε εκθέσεις, ώστε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας από έναν ειδήμονα του εμπορίου.

Πληροφορίες: Κο Μποτονάκη Σοφοκλή κιν 6909909500

Από το Γραφείο Τύπου

Επικοινωνία: [email protected]

 

Μοιραστείτε την είδηση