Στη Βασιλίτσα η Όλγα Γεροβασίλη- Προσλήψεις ζήτησαν οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού κέντρου

2 Min Read

Στη Βασιλίτσα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Υπουργός  η Όλγα Γεροβασίλη. 

«Εμείς παίρνουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις για να δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε των δουλειά μας», δήλωσε η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στα Γρεβενά για τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται της ΝΔ.

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι σήμερα, αν και δεν έχουμε εκλογές, είναι άγνωστο το τι πραγματικά θα συνέβαινε σε μια κανονική εκλογική μάχη. Υπενθύμισε τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, το δημοψήφισμα, αλλά και τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου καταγράφηκαν μεγάλα ποσοστά απόκλισης από τις προβλέψεις των εταιριών σε σχέση με τα πραγματικά νούμερα που αποτυπώθηκαν στις κάλπες, «ούτως ώστε εάν ακούς γκάλοπ σήμερα να θεωρείς ότι είναι αξιόπιστο γεγονός».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ, η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης, κλείνοντας την διήμερη περιοδεία της στα Γρεβενά, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Όλγα Γεροβασίλη περιηγήθηκε στις περισσότερες πίστες του χιονοδρομικού ανέβηκε στον Τριθέσιο αναβατήρα «Φίλιππος» και στην συνέχεια στον διθέσιο «Μ. Αλέξανδρος» φτάνοντας στα 2.300 μέτρα. Δήλωσε εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και το μέγεθος του χιονοδρομικού, τόνισε ότι στα θέματα που ετέθησαν και ειδικότερα αυτά των προσλήψεων θα υπάρξει πρόνοια, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής με απώτερο στόχο οι υπηρεσίες του Χιονοδρομικού να συνεχίσουν να προσφέρονται στους χιλιάδες επισκέπτες απρόσκοπτα και στο μέλλον.

Μοιραστείτε την είδηση