Στην Αθήνα και στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αποστόλη Τεληκωστόγλου

1 Min Read

Θα συμμετάσχει στο Grand Prix του Παρισιού 2 με 4 Σεπτεμβρίου

 

Συνεχίζει την προετοιμασία του για τις απαιτητικές του αγωνιστικές υποχρεώσεις εν όψει της πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του Παρισιού, ο αθλητής της «Μακεδονικής Δύναμης» Αποστόλης Τεληκωστόγλου. Ο αθλητής βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ξεκίνησε τις προπονήσεις για την επερχόμενη μεγάλη διοργάνωση του Grand Prix του Παρισιού από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι προπονήσεις γίνονται μαζί με αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την επίβλεψη του προπονητή Θόδωρου Ζηνέλη και την καθοδήγηση του προπονητή Jalal Khodami  Khodami. Η προετοιμασία γίνεται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «Αίαντα» στον Άγιο Δημήτριο.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο Τεληκωστόγλου θα συμμετέχει στο καλοκαιρινό Mountain Camp στο Καρπενήσι από τις 19 έως τι 24 Αυγούστου. Αυτή θα είναι και η τελευταία στάση του αθλητή πριν την Γαλλία.

Ο Αύγουστος βρίσκει τον Αποστόλη Τεληκωστόγλου στην 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και στην 12η στην Ολυμπιακή. Χρειάζεται μόλις 25 βαθμούς για να πάρει το εισιτήριο για την απευθείας συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Παρισιού. Αν καταφέρει να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Grand Prix θα πάρει 60 βαθμούς και θα ξεκινήσει προετοιμασία για την Ολυμπιάδα.

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση