Στην Δυτική Μακεδονία την Δευτέρα και την Τρίτη ο Θεόδωρος Λιβάνιος

1 Min Read

Σε Φλώρινα και Κοζάνη θα βρεθεί την Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει διάφορες επισκέψεις και συναντήσεις.

Η περιοδεία του κ. Λιβάνιου ξεκινά το πρωί της Δευτέρας από το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Δημαρχείο Πρεσπών όπου θα ενημερωθεί για το στάδιο υλοποίησης της πολυπόθητης Συνοριακής Διάβασης Λαιμού την οποία και θα επισκεφθεί αμέσως μετά. Ταυτόχρονα θα γίνει ενημέρωση για τις υποδομές πρόσβασης στην ευρύτερη περιοχή και θα επισκεφθεί τα σημεία κατολισθήσεων στην εθνική οδό Φλώρινα–Πρέσπα.

Το ίδιο βράδυ θα έχει συνάντηση στην Κοζάνη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και το πρωί της Τρίτης θα επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη.

Στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ θα γίνει ενημέρωση για την λειτουργία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας με προτάσεις βελτίωσης των νομοθετικών ρυθμίσεων που ισχύουν σήμερα και το μεσημέρι θα κόψει την πίτα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου–Δυτικής Μακεδονίας. Η επίσκεψη του κ. Λιβάνιου θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του στην ΑΝΚΟ.

Μοιραστείτε την είδηση