Στην Κοζάνη ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να στηρίξει τον Γιώργο Κασαπίδη

2 Min Read

«Η αυτοδιοίκηση πρέπει να μείνει πέρα και έξω από τα κόμματα» είπε

Στην Κοζάνη βρέθηκε την Τετάρτη, ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, ο εκ νέου Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για να στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχτηκε σε γνωστό καφέ στο κέντρο της πόλης ο υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης και μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιους του συνδυασμού του Γιώργου Κασαπίδη, ήπιαν τον καφέ τους χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους.

- Advertisement -

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας, είπε πως η παρουσία του στην Κοζάνη δεν έχει να κάνει με κομματικά κριτήρια «γιατί πιστεύω πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να μείνει πέρα και έξω από τα κόμματα. Είμαι εδώ για να στηρίξω τον Γιώργο Κασαπίδη που έβαλε πέρα και πάνω από κόμματα και συμφέροντα τον τόπο και τους συμπολίτες του. Τα κόμματα κρίνονται στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Στην αυτοδιοίκηση επιλέγουμε ανθρώπους με σχέδιο, εμπειρία, ικανότητα, όραμα και ομάδα για να πάει ο τόπος μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μίλησε για μια περιφέρεια «παράδειγμα» στην χώρα και στην Ευρώπη. «Όλα αυτά τα χρόνια η Δυτική Μακεδονία βρέθηκε σε καλά χέρια. Κρατώντας ο Γιώργος το τιμόνι κατάφερε να κρατήσει την περιφέρεια όρθια» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση