Στην Κοζάνη στις 28 και 29 Φεβρουαρίου οι Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου

2 Min Read

Θα συμμετέχουν σε εκδήλωση για την οπαδική βία παρουσία του πατέρα του Άλκη Καμπανού

Στην Κοζάνη θα βρεθούν στις 28 και 29 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι οποίοι θα είναι ομιλητές σε εκδήλωση για την οπαδική βία. Πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Κοζάνης (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας), τους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας τον Δήμο Εορδαίας και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Κοζάνης.

Η εκπαιδευτική εκδήλωση θα είναι δυο ημέρων (28 και 29 Φεβρουαρίου) και θα την παρακολουθήσουν σχολεία των βαθμίδων εκπαίδευσης της περιοχής. Τίτλος της είναι «το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία».

Η εκδήλωση θα γίνει στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού από τις 10:00 έως 13:00 και στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του μαθητικού κοινού σε θέματα που αφορούν στην οπαδική βία, η οποία αποτελεί ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας και η συμβολή όλων μας για την πρόληψη  και την εξάλειψή του φαινομένου. 

Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Κερερές Διευθυντής Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Θεοδωράκης Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, ο Αθανάσιος Παλαμάς Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής, ο Αριστείδης Καμπανός Τομεάρχης Ευαισθητοποίησης κατά της Αθλητικής Βίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Παντελής Ουσταγιαννίδης Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Κατερίνα Κοζιάκη – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση