Στην Κοζάνη στις 7 Μαϊου ο Νίκος Ανδρουλάκης- Πολιτική ομιλία στην Αίθουσα Τέχνης

2 Min Read

Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Κυριακή 7 Μαϊου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει πολιτική ομιλία στην Αίθουσα Τέχνης στις 6:30 το απόγευμα δεν αποκλείεται όμως να έχει νωρίτερα επαφές στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε την Τρίτη στα Ιωάννινα και πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης με το ΜΕΡΑ25 και «όσους έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια της δραχμής» είπε χαρακτηριστικά. Είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «τρομοκρατημένος» και πως χρησιμοποιεί το παραπάνω σενάριο «βομβαρδίζοντας με ψέματα και fake news τον λαό».

Εκτός των άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε από τα Ιωάννινα την πρόταση του κόμματος για την παιδεία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αύξηση της δημόσιας δαπάνης στο επίπεδο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενίσχυση ποιότητας εκπαίδευσης, προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την κάλυψη μαθησιακών κενών, έναν υπολογιστή για κάθε μαθητή στην τάξη, στήριξη του ολοήμερου νηπιαγωγείου, στήριξη της ειδικής αγωγής, προτεραιότητα στην επαγγελματική εκπαίδευση και στη δια βίου μάθηση, καθιέρωση εθνικού απολυτηρίου κ.α.

Από την Κοζάνη που θα βρεθεί στις 7 Μαϊου, ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος για την ενέργεια.

 

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση