Στην Κοζάνη βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά

2 Min Read

H ενότητα είναι σήμερα μια κατάκτηση κι αυτό δεν έγινε στον αυτόματο πιλότο, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πίστης και εγγυώμαι ότι θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, δήλωσε από την Κοζάνη, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε καφέ της πόλης, η υποψήφια πρόεδρος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά.
Η Φ. Γεννηματά συνεχίζει την περιοδεία για την προώθηση της υποψηφιότητάς της και συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές της. «Είμαι πολύ αισιόδοξη και ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρα για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς παίρνει σάρκα και οστά, κάθε μέρα γινόμαστε και πιο δυνατοί» τόνισε η κ. Γεννηματά, στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή 12 Νοέμβρη, κάνοντας τη μέρα μια γιορτή και να γίνουν συνιδρυτές της παράταξης.
Κληθείσα να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Γ. Καμίνης, τόνισε ότι «είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση, δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα, θα έχουμε κοινό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές και ως τότε θα κάναμε πολύ μεγάλη χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αν αφαιρούσαμε τη δυνατότητα να έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο για κοινοβουλευτικό έλεγχο».
Στην ομιλία της η Φ. Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, ενώ επανέλαβε ότι η παράταξή της δεν θα γίνει στήριγμα κανενός.

Μοιραστείτε την είδηση