Στην πρώτη θέση ο “Σπάρτακος” Κοζάνης

3 Min Read

Στην Αθήνα στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων διεξάγει το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ παίδων κορασίδων 2017.
Η μεγαλύτερη αθλητική Ελληνική διοργάνωση για τις ηλικίες των παίδων κορασίδων με συμμετοχή σχεδόν 1000 αθλητών και 190 συλλόγων από όλη την Ελλάδα επιφύλασσε μια μεγάλη επιτυχία για τον Σπάρτακο Κοζάνης.
Ο αθλητής Τσιαούσης Μάριος στην κατηγορία των
-53 κιλών και μετά από 6 νικηφόρους αγώνες στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος κατακτώντας την 1η θέση.
Επίσης η Γουλιού Ευγενία κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μετά από 3ης νικηφόρους αγώνες αφού για μια λεπτομέρεια στον 4ο αγώνα ηττήθηκε στον χρυσό πόντο. Να επισημάνουμε ότι ηλικιακά ήταν η μικρότερη στην κατηγορία της.
Πολύ καλή αγωνιστική απόδοση είχαν και οι :
Κωτούλα Ευαγγελία που ηττήθηκε στον 3ο αγώνα πριν τα μετάλλια,
ο Μυρωνίδης Αλκιβιάδης που επίσης ηττήθηκε 3ο αγώνα
και Καραγκούλας Χρήστος που αποκόμισε πολύ χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Ο Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ έλαβε μέρος και στο διασυλλογικό πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε για τους αθλητές που είναι γεννηθείς το 2006, με τις αθλήτριες Ντούφα Ελένη και Ντούφα Μαρία οι οποίες αν και μόλις ενάμιση χρόνο στο ολυμπιακό άθλημα του tae kwon do είχαν εξαιρετική απόδοση αφού η Μαρία ηττήθηκε στον 3ο αγώνα πριν τα μετάλλια και η Ελένη στις λεπτομέρειες από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας.
Ο σύλλογος από την ίδρυση του το 2007 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές επιτυχίες όπως, διακρίσεις σε πρωταθλήματα Β.Ελλάδος, πανελλήνια μετάλλια ,πρωταθλητές Ελλάδος, μετάλλια σε διεθνή πρωταθλήματα και μια 2η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2015. Στόχος μας οι αθλητές μας να αποκομίζουν όσα πιο πολλά μπορούν από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό και από το συναρπαστικό ολυμπιακό άθλημα του TAE KWON DO.
Ο προπονητής της ομάδος σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την δουλειά ,την συγκέντρωση και την συνέπεια των αθλητών του λέγοντας ότι η ομάδα στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Απόστολος Νούκος συγχαίρει τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε την είδηση