Στο 44ο έτος μπήκε «Ο Χρόνος»

2 Min Read

Στο 44ο έτος μπήκε από χθες «Ο Χρόνος» και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συμπορεύτηκαν και εξακολουθούν να περπατούν μαζί μας. Προσωπικό, συνεργάτες, μα κυρίως αναγνώστες, που εμπιστεύεστε τόσα χρόνια την ενημέρωσή σας στα χέρια μας ή μάλλον καλύτερα στα πληκτρολόγιά μας.

Η χρονιά που πέρασε είχε την πρόκληση της κάλυψης των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των υποψηφίων, θεωρώντας ότι καλός ψηφοφόρος είναι μόνο ο ενημερωμένος πολίτης. Επιλέξαμε να κάνουμε συνεντεύξεις, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι ήθελαν να ακουστούν (εννοείται στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού έργου και όχι διαφημιστικής καταχώρισης), να καταθέσουν τις απόψεις τους και με βάση αυτές να αξιολογηθούν.

- Advertisement -

Υπηρετούμε σταθερά την πορεία μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας στο νέο της -χωρίς λιγνίτη- μέλλον, καλύπτοντας τα όσα συμβαίνουν σε εθνικό, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εκείνη, όμως, τη στιγμή που ξεχωρίσαμε ήταν η εκδήλωση του περασμένου Δεκεμβρίου με τίτλο «Μνήμες μέσα από το Χρόνο», την οποία συνδιοργανώσαμε με την ομάδα «Κοζάνη, Εικόνες, Μνήμες, Αναμνήσεις». Ήταν μια εκδήλωση μνήμης στο Νίκο Κωσταρέλλα, στην οποία μέσα από φωτογραφικό υλικό και βίντεο πέρασαν μέσα από τα μάτια των θεατών πολλές σημαντικές στιγμές της Κοζάνης.

Τα γενέθλια είναι αφορμή για ανασκόπηση, αλλά πάντα με διάθεση να βελτιωνόμαστε για το μέλλον που έρχεται ορμητικά.

Ο εκδότης

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση