Στο  αμαξοστάσιο της ΔΕΥΑΚ και στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη βρέθηκε ο συνδυασμός της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

1 Min Read

Το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” Χάρης Κουζιάκης επισκέφθηκε με μέλη του συνδυασμού, το αμαξοστάσιο  της ΔΕΥΑΚ, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους εργαζόμενους και το τεχνικό προσωπικό και να συνομιλήσει μαζί τους, αναλύοντας τις θέσεις της Δημοτικής Κίνησης σχετικά με την βιωσιμότητα της επιχείρησης και την εύρυθμη λειτουργία της.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Κουζιάκη καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη όπου συναντήθηκε με εργαζομένους της βιβλιοθήκης και με την Διευθύντρια κα. Ιωάννα Στεργιοπούλου. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Κίνησης που ως στόχο έχουν την εξωστρέφεια και τη βέλτιστη λειτουργία της Βιβλιοθήκης.

- Advertisement -

Κοζάνη 06/10/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Μοιραστείτε την είδηση