Στο προσκήνιο και πάλι η υπόθεση της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου- Με αφορμή την προσφυγή του καταδικασθέντος συζύγου στον Άρειο Πάγο

2 Min Read

Αποστολή στην Κοζάνη έκανε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και η Ζήνα Κουτσελίνη. Αφορμή ήταν ένα έγκλημα που αρχικά σκηνοθετήθηκε να φανεί ως ατύχημα με θύμα την 31χρονη Χρυσούλα Βλάχου.

To Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας έκρινε ένοχο με 20 χρόνια φυλάκισης λόγω πρότερου έντιμου βίου τον σύζυγο της γυναίκας, ενώ το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας σε δεύτερο βαθμό αποφάνθηκε υπέρ της ενοχής του και τον καταδίκασε σε ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

- Advertisement -

Τώρα η υπόθεση βρίσκεται στον Άρειο Πάγο, όπου ο καταδικασθείς ζητά ελαφρυντικά λόγω πρότερου έντιμου βίου. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την οργή της οικογένειας του θύματος.

“Τον γνώρισε όταν ήταν 18 χρόνων. Ήταν πολύ μικρό κορίτσι και τον ερωτεύτηκε. Αυτός είχε δείξει από την αρχή τον χαρακτήρα του. Παντρεύτηκαν το 2000, γιατί ήταν έγκυος. Εκείνος την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά και της στερούσε το ίδιο της το παιδί” εξομολογείται η νύφη και παιδική φίλη της Χρυσούλας, ενώ ο αδελφός της άτυχης γυναίκας αποκαλύπτει “το παρουσίασε όλο σαν ατύχημα, ενώ τη βρήκε σε μια λίμνη αίματος. Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στο σπίτι, ότι άνοιξε την πόρτα και την βρήκε πεσμένη από τη σκάλα. Κοιτούσε να μας παραπλανήσει όλους περί ατυχήματος. Ήταν ψυχρός και εκδικητικός. Της έδινε σφαλιάρες και χαστούκια για να συνέλθει από τη λιποθυμία. Έχουν περάσει 11 χρόνια και έως σήμερα δεν έχει πει ένα συγγνώμη, πρώτα στο παιδί του και μετά σε εμάς.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Χρυσούλας Βλάχου ζητά δικαίωση και αναφέρθηκε σε σημαντικά λάθη τις πρώτες ώρες του εγκλήματος, αλλά και στη μεγάλη συμβολή του ιατροδικαστή και του δικηγόρου της οικογένειας.

Με πληροφορίες από το zinapost.gr

Μοιραστείτε την είδηση