Στο WTF G2 President Cup 2017 με δύο αθλητές η Εορδαική Δύναμη

1 Min Read
Με δύο αθλητές θα αναχωρήσει η Εορδαική Δύναμη προκειμένου να συμμετάσχει στο WTF G2 President Cup 2017  , μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έχει την τιμή να φιλοξενήσει φέτος η Ελλάδα.         
   To Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 27-30 Απριλίου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο της Πάλης, στα Άνω Λιόσια.
Πάνω από 2100 αθλητές από 51 χώρες όπως ανάμεσά τους Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα .
Το WTF G2 Presidents Cup-Europe θεωρείται το σπουδαιότερο βαθμολογούμενο τουρνουά διότι είναι το μόνο που δίνει απευθείας πρόκριση για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα για τις πρώτες 3 Θέσεις κάθε κατηγορίας βάρους.
              Η Εορδαική Δύναμη θα δώσει το παρόν με την Χριστίδου Γραμματούλα στην κατηγορία Γυναικών -73 η οποία να σημειωθεί ότι έχει την τρίτη καλύτερη βαθμολογία από τους Έλληνες αθλητές στην παγκόσμια κατάταξη  (άνδρων και γυναικών) και την καλύτερη βαθμολογία στις γυναίκες αθλήτριες και τον Χριστίδη Παναγιώτη στην κατηγορία εφήβων -55.
   Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές στην μεγάλη αυτή προσπάθειά τους αλλά  και στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο που θα τους συνοδέψει.
Μοιραστείτε την είδηση