Συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ στις 4 Δεκεμβρίου στη Φλώρινα- Σε δυναμική κινητοποίηση κάλεσε το συντονιστικό

1 Min Read

Σε δυναμική κινητοποίηση με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης, όλων των φορέων και της κοινωνίας κάλεσε το Συντονιστικό Όργανο για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ, κατά τη συνεδρίασή του στη Φλώρινα. Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη Φλώρινα.
Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων και των όσων αποφασίστηκαν στη Μεγαλόπολη την περασμένη Παρασκευή.
Στη συνεδρίαση που διήρκεσε περίπου 4 ώρες όλοι ανεξαιρέτως δήλωσαν την αντίθεσή τους με την πώληση μονάδων και επανέλαβαν ότι θα εργαστούν για το συμφέρον της περιοχής.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.
Τη θέση περί μη πώλησης επανέλαβαν οι αυτοδιοικητικοί της περιοχής, ενώ ακούστηκαν και αιχμές σε σχέση με τη διαχείριση του θέματος απο Περιφερειάρχη, βουλευτές και πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ.
Απο την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας επανέλαβε τη δήλωσή του ότι ενέργεια και νερά δεν εκποιούνται, αλλά και την πρόθεση να παραιτηθεί σε περίπτωση που πουληθεί έστω και μια μονάδα.

Μοιραστείτε την είδηση