Συνάντηση Δημοτικής Κίνησης με τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ

1 Min Read

Κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Κίνησης  ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ πραγματοποιήθηκε στις 28/5/2020 συνάντηση μελών της Κίνησης με τον Πρόεδρο και την Διευθύντρια του Οργανισμού. Στην συνάντηση  συζητήθηκαν   ζητήματα που αφορούν στο ΔΑΚ και συγκεκριμένα σ τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την φιλοξενία των ομάδων  Κοζάνη και ΑΕΠ λόγω της ανόδου τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, την τοποθέτηση του ταρτάν, την στήριξη  της ομάδας χάντμπολ του Εθνικού Κοζάνης , στο κολυμβητήριο και συγκεκριμένα στην μελέτη κόστους οφέλους , στο Λιάπειο και τις ώρες κοινού, στο κλειστό της Λευκόβρυσης και τον σχεδιασμό για μεγάλες διοργανώσεις,  την οικονομική πολιτική απέναντι στις ομάδες και την αθλητική ταυτότητα. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα του πολιτισμού και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής για τα Λασσάνεια, η λειτουργία του Ωδείου και της Πανδώρας, αλλά και η σχέση με τους τοπικούς καλλιτέχνες .

Τέλος στην συζήτηση κυριάρχησαν τα οικονομικά του ΟΑΠΝ, τα οποία δεν είναι και τα καλύτερα,  θέτοντας σε κίνδυνο  το μέλλον του Οργανισμού.

- Advertisement -

Η Δημοτική Κίνηση  παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, όπως προβλέπεται από τον θεσμικό της ρόλο  και θα συμβάλει με θέσεις και προτάσεις στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του Οργανισμού  προς όφελος των συμπολιτών μας.

Μοιραστείτε την είδηση