Συνάντηση για τις εκπαιδευτικές δράσεις στις σχολικές μονάδες

straboy
από straboy
1 Min Read

Συνάντηση ενημέρωσης με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων σχετικά με την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων του σχολικού έτους 2017-2018 είχε τη Δευτέρα η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης Βασιλική Βόντσα.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα του τρέχοντος σχολικού έτους, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή υλοποίησή τους στο σχολείο.
Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα προάγουν τη συλλογική δράση, κινητοποιούν τους μαθητές, έτσι, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη στο κοινωνικό σχολείο, καλλιεργούν τη δημιουργική ικανότητα και τις δεξιότητές τους, αναπτύσσουν τις γνώσεις τους, συντελούν στη βιωματική μάθηση, προωθούν στοιχεία του πολιτισμού, συμβάλλουν στην επικοινωνία των μαθητών με το ιστορικό, κοινωνικό και πολιτισμικό περιβάλλον και αποτελούν ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ σχολικών μονάδων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

 

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση