Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αμανατίδη με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ για το θέμα της “Κοζάνης

2 Min Read

Σε συνέχεια της από 12/07/2022 επιστολής του Βουλευτή Νομού Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο  με τίτλο «Η αποκατάσταση του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ως πράξη εξυγίανσης του ποδοσφαίρου μας» (εδώ) ακολούθησε συνάντηση εργασίας υπό το πρίσμα των αναφερόμενων σε αυτήν.

Κοινή  ήταν η διαπίστωση ότι, με την απόφαση του CAS, δικαιώνεται η ομάδα της Λευκίμης και κατ’ επέκταση η ομάδα της Κοζάνης χωρίς όμως να επιλύεται με αυτήν το θέμα της οριστικής βαθμολογικής κατάταξης και των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται άμεσα από το CAS η παροχή διευκρινίσεων επί των θεμάτων που έθεσε η ΕΠΟ προκειμένου να γίνει, στη συνέχεια, η επικύρωση της τελικής κατάταξης βάσει των αγώνων μπαράζ.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στα θέματα που έθεσε ο Βουλευτής καθώς και σε όσα αναφέρονται στην επιστολή του.

Διαπιστώθηκε επίσης η σφαιρική αντιμετώπιση του ζητήματος από μέρους της ΕΠΟ έτσι ώστε η απόφαση να είναι βιώσιμη και για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο Βουλευτής  ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ.  Μπαλτάκο «να μην αδικηθεί, τελικά και εκ του αποτελέσματος, η ομάδα της Κοζάνης καθώς και καμία άλλη ομάδα» κάτι που αξιολογήθηκε θετικά και μπορεί να καταγραφεί ως το συμπέρασμα της συνάντησης και οδηγός για το μέλλον.

Αθήνα 19/07/2022

Από το Γραφείο του Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ

Γιώργου Αμανατίδη

 

 

Μοιραστείτε την είδηση