Συναρπαστικές ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών στο «Ολύμπιον»

2 Min Read

Συναρπαστικές ταινίες προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα στο «Ολύμπιον». Συγκεκριμένα, συνεχίζεται η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «Ο βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού», ενώ προβάλλεται η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ρίντλευ Σκοτ Alien: Covenant.

Alien: Covenant

Ο Ridley Scott επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» – ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» David (Michael Fassbender), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.

Σκηνοθεσία: Ridley Scott

Σενάριο: John Logan, Dante Harper

Ηθοποιοί: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir

Αίθουσα 1

Ώρες Προβολής: 7.30 & 10.00

 

«Ο βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού»

Υπόθεση

Ο θρύλος των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης διά χειρός Γκάι Ρίτσι. Το παρελθόν του, αλλά και ο σκοπός για τον οποίο ήρθε στη ζωή αποκαλύπτονται στον νεαρό Αρθούρο όταν πιάνει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τώρα, ο Αρθούρος καλείται να υπερασπιστεί την αριστοκρατική του καταγωγή που μέχρι πρότινος αγνοούσε, να τιθασεύσει τη δύναμη του ξίφους, να παλέψει με τους δαίμονές του και να ενώσει το λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έγινε βασιλιάς κλέβοντας το στέμμα από τον Αρθούρο και δολοφονώντας τους γονείς του.

Με τους Τσάρλι Χάναμ, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα

Αίθουσα 2

1 Προβολή 8

Μοιραστείτε την είδηση