Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Street food festival

1 Min Read
Με μια ανακοίνωση με σαφές  υπονοούμενο, σχολίασε η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις το Street food festival Κοζάνης που διεξάγεται στο Δημοτικό Κήπο. Είχε προηγηθεί η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εστίασης Ερμής.
” Να υποθέσουμε ότι μετά την διοργάνωση εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης του 1st Street Food Festival, όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ του Δήμου, θα υπάρξει κοινοποίηση των σχετικών διοικητικών αποφάσεων γι΄αυτό αλλά και οικονομικός απολογισμός της δράσης;” ανέφερε.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης αυτής καθώς σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες, το Street food festival Κοζάνης, είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία επιχειρηματία από  τα Τρίκαλα και τη συμμετοχή επιχειρήσεων εκτός Κοζάνης  , που έστησαν με την άδεια του Δήμου ένα καλαίσθητο, είναι η πραγματικότητα,  τριήμερο event, το οποίο είχε  μεγάλη εμπορική επιτυχία για τους διοργανωτές.
Η πρόσκληση για συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων 3 μόνο μέρες πριν τη διεξαγωγή θεωρήθηκε από πλευράς επιχειρήσεων προσχηματική με τις ευθύνες να επιμερίζονται στο Δήμο Κοζάνης και στο ΕΒΕ, που δηλώνουν διοργανωτές της εκδήλωσης.
Και φυσικά το ερώτημα παραμένει γιατί αυτή την καλή  ιδέα δεν επέλεξαν Δήμος Κοζάνης και ΕΒΕ Κοζάνης να την υλοποιήσουν με τοπικές επιχειρήσεις.
Γιάννης Κωσταρέλλας
Μοιραστείτε την είδηση