Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στα ορυχεία της ΔΕΗ ληστές παλιών μπαταριών

2 Min Read

Δώδεκα μπαταρίες τις οποίες φαίνεται πως είχαν αφαιρέσει από την μάντρα όπου υπάρχει σκραπ υλικό της ΔΕΗ εντόπισαν σε αυτοκίνητο δυο ατόμων οι εργαζόμενοι του υποτομέα φύλαξης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι εργαζόμενοι κατά την διάρκεια περιπολίας εντόπισαν δυο άνδρες εντός του χώρου που φυλάσσεται το υλικό, να αφαιρούν μπαταρίες από οχήματα της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι του υποτομέα φύλαξης ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τους δυο φερόμενους ως δράστες ηλικίας περίπου 30 ετών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κλοπή σε χώρους των ορυχείων. Η αχανής έκταση και το λιγοστό προσωπικό της φύλαξης κάνουν πολλούς επιτήδειους να σχεδιάζουν κλοπές υλικών. Ωστόσο μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι στον υποτομέα φύλαξης του ΛΚΔΜ δείχνουν πως έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

- Advertisement -

Συγχαρητήριο του Σωματείου «Σπάρτακος» στους φύλακες

«Πολλές φορές, ο Υποτομέας Φύλαξης ΛΚΔΜ έχει καταφέρει με την άμεση επέμβασή του να αποτρέψει φθορές και οικονομική επιβάρυνση της επιχείρησης από την προσπάθεια ασυνείδητων να αφαιρέσουν υλικά του στόλου της ΔΕΗ.

Άγρυπνοι φύλακες, με κίνδυνο και ρίσκο έχουν αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία πολλά περιστατικά.

Μία τέτοια επιτυχία σημείωσαν και την Κυριακή, αποτρέποντας την αφαίρεση μπαταριών από οχήματα της ΔΕΗ στον χώρο του Κυρίου Πεδίου.

Με περίσσια ευγνωμοσύνη για το δύσκολο έργο τους, τους ευχαριστούμε που καταφέρνουν να διαφυλάττουν την περιουσία της Επιχείρησης (προστατεύοντας ταυτόχρονα και τους εργαζόμενους) και να οδηγούν στη δικαιοσύνη όσους προσπαθούν να καταχραστούν ξένη περιουσία.

Ο επαγγελματισμός και η ετοιμότητα που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους του υποτομέα φύλαξης είναι αξιέπαινη, παραδειγματική και δεν μπορεί παρά να γεννά αισθήματα ικανοποίησης και σεβασμού».

 

Μοιραστείτε την είδηση