Τελετή ορκωμοσίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη «Μηχατρονική»

1 Min Read

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη «Μηχατρονική» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 20 Ιουλίου 2016   στον χώρο του μικρού αμφιθεάτρου του Ιδρύματος.

Σε ένα έντονο συναισθηματικά κλίμα οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των δεκαέξι (16) αποφοίτων παρέστησαν στην τελετή, την οποία χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Ασημόπουλος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. κ. Στέργιος Γκανάτσιος.

Οι δύο άντρες με την θεσμική τους ιδιότητα αλλά και ως Καθηγητές του προγράμματος, έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους στους αποφοίτους για την ολοκλήρωση ενός δύσκολου αντικειμενικά μεταπτυχιακού προγράμματος, το οποίο είναι και μοναδικό στην Ελλάδα, με την βεβαιότητα για την επιτυχή τους μελλοντική εργασιακή πορεία.

Οι απόφοιτοι με αυτόν τον συγκεκριμένο τίτλο ειδίκευσης, έχουν την πιστοποίηση της απόκτησης ενός ισχυρού επιστημονικού υποβάθρου, αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζονται οι τομείς των σύγχρονων τεχνολογικών – βιομηχανικών εφαρμογών, στους οποίους απαιτείται η συνέργεια της Ηλεκτρολογίας, της Ηλεκτρονικής, της Μηχανολογίας, των Αυτοματισμών και της Πληροφορικής. Με μια λέξη της «Μηχατρονικής».

Πληροφορίες για το ΠΜΣ στη «Μηχατρονική», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα: http://mechatronics.teiwm.gr

 

Μοιραστείτε την είδηση