Θ. Καρυπίδης: Τον θέλουμε τον λιγνίτη στο μείγμα καυσίμου

3 Min Read

Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές του στην Πτολεμαϊδα

«Συναντηθήκαμε σε μια κρύα μέρα αλλά να είστε σίγουροι πως με τη βοήθεια όλων από τις 21 Μάϊου και μετά όλες οι μέρες θα ναι ζεστές» είπε, μεταξύ άλλων, σε φίλους και υποστηρικτές του στην Πτολεμαΐδα, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τον κόσμο που θέλησε να συμμετέχει στη συνάντηση και μίλησε για «παγωμένες ματιές» τα τελευταία τέσσερα χρόνια λόγω διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και «παγωμένες καρδιές» λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη «που μια χώρα και μια Κυβέρνηση βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις ευθύνες τους» όπως χαρακτηριστικά είπε και πρόσθεσε «ήρθε η ώρα να πούμε τέλος σε αυτό το πάγωμα. Ο ένας δίπλα στον άλλον, όλοι μαζί να δώσουμε μια μάχη για να κάνουμε τη χώρα μας ζεστή και ελκυστική και όχι να είναι περίγελος διεθνώς και να φαντάζει και να φιγουράρει ως μια χώρα του χθες, χωρίς κράτος δικαίου και με εκπτώσεις ακόμη και στα θέματα της δημοκρατίας».

Αναφέρθηκε ακόμη και στην εκλογή του ως Περιφερειάρχης το 2014 λέγοντας πως η εκλογική δύναμη που του δόθηκε από τους πολίτες προσπάθησε να τη μεταφέρει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων στην Αθήνα. «Ζητάω να μου την ξαναδώσετε αυτή τη δύναμη κι σκεφτείτε πόση δύναμη θα έχει η περιοχή μας όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στο Μαξίμου και θα έχει βουλευτή στενό συνεργάτη» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, είπε πως τα ζητήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή και διώχνουν τους νέους θα είναι αυτά που θα τεθούν σε απόλυτη προτεραιότητα. «Τον θέλουμε τον λιγνίτη στο μείγμα καυσίμου και το έδειξαν οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις. Μια χώρα που δεν έχει δικό της καύσιμο είναι μια χώρα εξαρτώμενη που μπορεί να μην έχει και την κυριαρχία της. Όταν όμως ο λαός είναι κυρίαρχος και πιστεύει στις δυνάμεις του και στους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν και τους εμπιστεύεται και αυτό ζητάω από εσάς, μπορεί να πορεύεται με αξιοπρέπεια» κατέληξε ο κ. Καρυπίδης μιλώντας στους συγκεντρωμένους.

 

Κατερίνα Κοζιάκη

 

Μοιραστείτε την είδηση