Θερμό χειροκρότημα για τη «Φαύστα» του Μποστ από τη Θεατρική Ομάδα «Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού»

2 Min Read

Το χειροκρότημα του κοινού κέρδισε η παράσταση «Φαύστα» του Μποστ από τη Θεατρική Ομάδα «Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού» , που παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Ένα έργο γεμάτο ανατροπές που με σατιρικό βλέμμα στοχεύει στο μικροαστό Έλληνα, τον καθωσπρεπισμό, τη ημιμάθεια, το νεοπλουτισμό, την ξενομανία και την ελληνική πολιτική ζωή.

Σκηνοθετική επιμέλεια, σκηνικά-κοστούμια: Βαΐτσα Βλάχου, Άρτεμις Σερδάκη
Μουσική: Βασίλης Δημητρίου από την παράσταση στο Θέατρο ΣΤΟΑ σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.

Έπαιξαν (με σειρά εμφάνισης): Νίκος Κουτσούκης, Δημήτρης Στεργιόπουλος, Ελένη Παπαδημητρίου, Εύα Σταμάτη, Κώστας Κώστας, Ελένη Κουτσάκη, Άσπα Κουλιούφα, Βασίλης Σκαρκαλάς, Δημήτρης Χολέβας, Στέλλα Ζυμάρα, Γιάννης Παπαγιοβάννης, Άσπα Κουλιούφα, Ελένη Πλιάτσα, Δέσποινα Ρουκά, Άννα Τσιολάκη.Ακορντεόν παίζει η Αντιγόνη Καλπαΐδου.
Πρόγραμμα παράστασης: Βαΐτσα Βλάχου, Άρτεμις Σερδάκη

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Ο Μ.Ο.Β. αριθμεί πολλά χρόνια δημιουργίας στο ερασιτεχνικό θέατρο. Στη θεατρική ομάδα, σήμερα, συμμετέχουν 25 μέλη. Πρόσφατα παρουσίασε τους Μονολόγους γυναικών του Μιχάλη Γκανά και ένα απόσπασμα από το έργο του Λόρκα Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα, τη Μαρία Πενταγιώτισσα του Μποστ και το Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος του Ι.Καμπανέλλη. Παράλληλα, λειτούργησε, τα τελευταία χρόνια Παιδική Θεατρική Ομάδα που παρουσίασε τα έργα: Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα σε διασκευή του Ιακ. Καμπανέλλη και Ο κακός μεταλλαγμένος λύκος του Στέλιου Πελασγού.

Μοιραστείτε την είδηση