Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλος που κάλεσε τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα

1 Min Read

Όλοι μας πρέπει να τηρούμε τις συστάσεις των ειδικών” απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Σερβίων και Κοζάνης Παύλο που έλεγε στους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα.

«Όλοι μας -επαναλαμβάνω: όλοι μας- πρέπει να τηρούμε τις συστάσεις των ειδικών», ήταν η λακωνική απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όταν κλήθηκε από το News 24/7 να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου, ο οποίος εν μέσω lock down κάλεσε τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα.

- Advertisement -

Την περασμένη Κυριακή, ο Σερβίων και Κοζάνης στο κήρυγμά του στην Αγία Παρασκευή τόνισε ότι “στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι πιστοί από όσοι σε άλλες χώρες, γι’ αυτό έχουμε λιγότερους θανάτους”.

Κάλεσε δε τους πιστούς “ελάτε να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα, γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου”, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις .

Μοιραστείτε την είδηση