Τι λάθος, τι πάθος

1 Min Read
Αποκαλύφθηκε μεγάλο μέρος του… μυστηρίου των κρουσμάτων της Κοζάνης, το οποίο μας ταλαιπώρησε τόσο καιρό. Το προχθεσινό… λάθος του κεντρικού ΕΟΔΥ -μάλλον συνειδητή επιλογή να καταχωρεί τους αριθμούς κατά το δοκούν- έφερε στην επιφάνεια “Ο Χρόνος”. Τα δύσκολο να δικαιολογηθούν 53 κρούσματα, μιας και μοναδικής μέρας, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Τα πάθη, όμως, που τράβηξε και συνεχίζει να τραβάει η περιοχή, εξαιτίας αυτών των επιλογών, ποιος θα τα γιατρέψει; Τι θα γίνει με τις κλειστές εδώ και τέσσερις μήνες επιχειρήσεις, τους ανθρώπους χωρίς δουλειά, τα σπασμένα νεύρα;
Αν κάτι πρέπει να αναδειχθεί από όλη αυτή την υπόθεση, που προφανώς και δεν συνέβη μόνο στην Κοζάνη, είναι η ανάγκη να προστατευθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να μην σπάσει εντελώς το δίχτυ της εμπιστοσύνης του κόσμου.
Διαδικασίες σημαίνει πρωτόκολλα, κουτάκια που τσεκάρονται όταν όλα έχουν γίνει, για να πάμε παρακάτω. Όταν αυτές απροκάλυπτα και εντελώς αδικαιολόγητα αγνοούνται, τότε οι αριθμοί φτάνουν να μην έχουν καμία σημασία και οι διαδικασίες να είναι αδειανά πουκάμισα.
Μοιραστείτε την είδηση