Την εκ νέου υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Κοζάνης ανακοινώνει ο Λάζαρος Μαλούτας

2 Min Read

Τι γίνεται με τις άλλες υποψηφιότητες

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Κοζάνης ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα στο Κοβεντάρειο ο Λάζαρος Μαλούτας.

Μπορεί στην πρόσκληση, που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία να επισημαίνεται πως ο Δήμαρχος Κοζάνης θα “θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις  του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές”,  το περιεχόμενο της ανακοίνωσης όμως θεωρείται βέβαιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ενδιαφέρον θα έχει ποιοι θα βρεθούν μαζί του στο χώρο, κυρίως αναφορικά με τους νυν συμβούλους, που προέρχονται από τις παρατάξεις του Βαγγέλη Σημανδράκου αλλά και του Κυριάκου Μιχαηλίδη.

Οι άλλες υποψηφιότητες

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα και μετά από μια περίοδο περίπου δύο μηνών, όπου υπήρχε σχετική «ησυχία» αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Κοζάνης, το τελευταίο διάστημα το κλίμα αρχίζει και ζεσταίνεται.

Στη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις ο Χάρης Κουζιάκης, τόσο με τις παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο (αναψυκτήριο, φωτοβολταικά κτλ) όσο και με τις δημόσιες τοποθετήσεις του για θέματα όπως το νερό προσπαθεί  να αναδείξει μια σειρά ζητήματα, όπου θεωρεί πως έχει πλεονέκτημα ο συνδυασμός αλλά και ο ίδιος, με τη εμπειρία του σε θέματα αυτοδιοίκησης και Δήμου Κοζάνης.

Στην παράταξη του Γιάννη Κοκκαλιάρη έχει επιλεγεί μέχρι στιγμής η τμηματική  ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων ώστε να δοθεί η δυναμική του συνδυασμού με τις προγραμματικές θέσεις να μένουν για όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες. Τα μέλη του συνδυασμού δηλώνουν αισιόδοξα και θεωρούν πως ο συνδυασμός κινείται σε καλή τροχιά.

Τις τελευταίες μέρες είχαμε, μετά από αρκετό είναι η αλήθεια καιρό,  κινητικότητα και από τις υποψηφιότητες Σταύρου Καμπουρίδη και Αγάπιου Γαβριηλίδη με δημόσιες τοποθετήσεις τους. Αισιοδοξία υπάρχει και στις δύο πλευρές, μένει να δούμε την εξέλιξη των υποψηφιοτήτων.

Τον επικεφαλής αναμένουμε και στην περίπτωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το μεγάλο ερωτηματικό πάντως παραμένει το αν και ποιος θα είναι υποψήφιος από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Οι Δημήτρης Κοεμτζόπουλος, Γιώργος Τοπαλίδης, Θόδωρος Σιόγκας και Στέργιος Γκανάτσιος έχουν προαναγγείλει τις υποψηφιότητες τους, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι νεότερο τον τελευταίο καιρό.

Μοιραστείτε την είδηση