Την ερχόμενη Κυριακή εκλέγεται ο νέος επικεφαλής του «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις». Στην Αίθουσα Τέχνης η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης

3 Min Read

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου πέφτει και επίσημα η αυλαία του Λευτέρη Ιωαννίδη ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις». Η 10η Γενική Συνέλευση της Κίνησης θα αποφασίσει για το νέο επικεφαλής που θα οδηγήσει την παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕατρου Κοζάνης στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου. Η Κίνηση έχει ανακοινώσει πως θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπει υποχρεωτική χρήση μάσκας, αποστάσεις, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test ή πιστοποιητικό νόσησης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
– Οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής
– Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής
– Εκλογή επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης για τις επόμενες εκλογές
Μετά την παραίτηση του Λευτέρη Ιωαννίδη από επικεφαλής της Κίνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο τα ηνία της παράταξης έχει ο Χάρης Κουζιάκης, ο οποίος είναι και ο μοναδικός, μέχρι σήμερα, υποψήφιος για επικεφαλής. Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Δημόπουλου αποσύρθηκε από τον ίδιο μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τις ευθύνες της παράταξης.
Όπως ανακοίνωσε η Κίνηση, στην Γενική Συνέλευση προσκαλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της αλλά και οποιοσδήποτε το επιθυμεί. Μετά το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών και την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Κοζάνης από την πλειοψηφία των τριών παρατάξεων που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» συνεχίζει να υπηρετεί τον τόπο από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης οργανωμένα, θεσμικά και τεκμηριωμένα έχοντας ως μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου Κοζάνης και των κατοίκων του σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία για όλους.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε από τους πολίτες να μας τιμήσουν μία ακόμη φορά με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές ως μια αυτόνομη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική πολιτική συλλογικότητα με εμπειρία, συνεχείς δράσεις και λειτουργία, και καινούριες ιδέες και προτάσεις.
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Κίνησης νέους και παλιούς να συμμετέχουν στην 10η ανοιχτή Γενική μας Συνέλευση όπως πάντα με σεβασμό στις συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στον ανοιχτό διάλογο, στην πολιτική συναίνεση και τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.
Συνεχίζουμε, συμμετέχουμε, προτείνουμε, κερδίζουμε! Πιο δυνατοί όλοι μαζί».

Σωκράτης Μουτίδης – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση