Την Τετάρτη 12 Ιουνίου η ετήσια έκθεση της Φωτοδιόδου

2 Min Read

Ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Κοζάνη η ετήσια έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του φωτογραφικού εργαστηρίου Κοζάνης.
Δέκα νέα μέλη της «Φωτοδιόδου» θα παρουσιάσουν τις ολοκληρωμένες δουλειές τους στο κοινό, συζητώντας για τη φωτογραφία και τη μαγεία της.
«Μπορούμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, με τη φωτογραφία και την τέχνη. Η προσωπική έκφραση, ειδικά στη σημερινή εποχή, μας βοηθά να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας, να βλέπουμε την πραγματικότητα, όπως τη βιώνουμε και να ξεφεύγουμε από τον «περίεργο» ρεαλισμό. Η τέχνη, η φωτογραφία δίνει διεξόδους στο να καταλάβουμε την πραγματικότητα αυτή με ένα διαφορετικό τρόπο» λέει ο φωτογράφος, υπεύθυνος του φωτογραφικού εργαστηρίου Σάκης Δαζάνης.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι : Θεόδωρος Βουλγαρούλης, Εβίτα Γρίβα, Βασίλης Κατσέλας, Σοφία Κατσέλα, Αντώνης Λότσιος, Βαγγέλης Μαλιάγκας, Αθηνά Σταυριανουδάκη, Βαλάντης Τζήκας, Χριστίνα Τυριακίδου και Δήμητρα Χαιροπούλου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τεχνών και η τελετή έναρξης θα γίνει στις 12 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 26 του μήνα.
«Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ σε όλη τη χρονιά. Ήταν μια πολύ γόνιμη χρονιά. Έδειξαν θέληση και ζήλου» αναφέρει ο κ. Δαζάνης.
Τα μαθήματα γινόταν δύο φορές την εβδομάδα από τους Σάκη Δαζάνη και Αλέξανδρο Βρεττάκο και περιλάμβαναν θεωρία, τεχνικά μέρη, αλλά και επεξεργασίας φωτογραφίας.
«Το αποτέλεσμα θα φανεί σ την έκθεση και καλούμε τον κόσμο να έρθει και να συμπαρασταθεί στους νέους δημιουργούς» λέει ο Σάκης Δαζάνης.
Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση